Winter-Fair
29 nov. t/m 3 dec. 2017 | Rotterdam Ahoy

Winterfair logorood

De Winter-Fair is een samenwerking van Kone advies met Rotterdam Expo & Events. Het evenement is geschikt voor een breed publiek die het leuk vindt om zich een dagje laten inspireren door presentaties van kerst- en lifestyle producten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een bingo. Ook zijn er dagelijk modeshows te bewonderen, treden er artiesten op en komen Sinterklaas en de Kerstman op bezoek.

De Winter-Fair biedt de bezoeker een breed scala aan stands en sfeerkramen op het gebied van kerst artikelen, fashion, beauty, wonen, interieur, accessoires, reizen, lifestyle, delicatessen, sieraden, creativiteit en nog veel meer! 

www.winter-fair.nl

Wilt u zich aanmelden als exposant voor de Winter-Fair? Klik dan hier!


 

Lipstick & Henna lifestyle event
21 en 22 april 2018 | Rotterdam Ahoy

lipstickhenna logo

Lipstick & Henna is een nieuw evenement in Rotterdam Ahoy voor de moderne moslima en haar familie, maar ook voor de niet moslima. Kone advies is verantwoordelijk voor de logistiek en de administratie. Er wordt gezorgd voor nette stands met gestoffeerde wanden, tapijt en een fries lijst. Daarnaast zorgt Kone advies voor een goede pr en marketing campagne. Uiteraard krijgen alle exposanten de juiste begeleiding voor én tijdens het evenement.

Heeft u interesse in deelname? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Interieur Collectie dagen
September 2018 | Evenementenhal Gorinchem

Logo website InCoDa

Op 17, 18 en 19 september 2017 vindt Interieur Collectie dagen plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Vakdagen Parket & Woninginrichter (VPWI) gaat per direct verder als Interieur Collectie Dagen. De naam VPWI kent een mooie historie, maar het is tijd voor een naam die beter past bij het huidige concept. VPWI is van oorsprong een vloeren vakbeurs. Echter door het toevoegen van verschillende segmenten als stoffering, wandbekleding en raamdecoratie in de afgelopen jaren en de samenwerking met Kone advies (organisator van Floor Expo) is een nieuwe naam op zijn plaats. Interieur Collectie Dagen is het vakmoment in Nederland voor onder andere de project- en woninginrichter waar nieuwe collecties op het gebied van vloeren, stoffering, wandbekleding en raamdecoratie centraal staan.

WEBSITE

Wilt u zich aanmelden als exposant voor deze beurs? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook Twitter Google+ Pinterest