Volvo Ocean Race Expo
24 juni t/m 1 juli 2018 | Vissershaven Scheveningen

DEN HAAG HOST CITY COMBINED MARK 2017 18 CMYK 300 dpi

De Volvo Ocean Race is de langste, zwaarste en meest uitdagende zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze legendarische race voor het eerst in de historie in Nederland. Na 46.000 gezeilde zeemijlen is Scheveningen de ultieme bestemming. De aankomst belooft voor de zeilers en honderdduizenden mensen een onvergetelijk sportmoment te worden.

Dit is een unieke kans om uw product/dienst te presenteren. Het evenement zal ruim 400.000 bezoekers trekken. Er zijn exclusieve pagodetenten beschikbaar. In het water hebben wij 
ook nog plaats voor boten. 

Heeft u interesse in deelname? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Royal Fair tijdens Concours d'elegance
29, 30 juni en 1 juli 2018 | Paleis het loo

logo

Tijdens de Concours de Elegance bij Paleis het Loo komt er een Royal Fair, deze zal mede worden georganiseerd door Kone advies.
 
Hier staan, buiten alle auto's om, een luxe lifestyle gedeelte met alles op het gebied van mode, sieraden, antiek, kunst en nog veel meer. Ook is er een ambachtelijke markt met lekker eten en drinken er zijn er heerlijke terrasjes. De Royal fair is de perfecte gelegenheid om uw product/dienst te presenteren! Houdt u van prachtige classic cars, race wedstrijden, prachtige kostuums en nostalgie? Dan is dit uw ultieme dag uit.
 

Heeft u interesse in deelname? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


  Winter-Fair
5 t/m 9 december 2018 | Rotterdam Ahoy

Winterfair logorood

De Winter-Fair is een samenwerking van Kone advies met Rotterdam Expo & Events. Het evenement is geschikt voor een breed publiek die het leuk vindt om zich een dagje laten inspireren door presentaties van kerst- en lifestyle producten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een bingo. Ook zijn er dagelijk modeshows te bewonderen, treden er artiesten op en komen Sinterklaas en de Kerstman op bezoek.

De Winter-Fair biedt de bezoeker een breed scala aan stands en sfeerkramen op het gebied van kerst artikelen, fashion, beauty, wonen, interieur, accessoires, reizen, lifestyle, delicatessen, sieraden, creativiteit en nog veel meer! 

www.winter-fair.nl

Wilt u zich aanmelden als exposant voor de Winter-Fair? Klik dan hier! 


 Lipstick & Henna lifestyle event
30 en 31 maart 2019 | Rotterdam Ahoy

lipstickhenna logo pink

De eerste editie van Lipstick & Henna was een groot succes. De tweede editie wordt wederom georganiseerd in Rotterdam Ahoy op 30 & 31 maart 2019. Kone advies is verantwoordelijk voor de logistiek en de administratie. Er wordt gezorgd voor nette stands met gestoffeerde wanden, tapijt en een fries lijst. Daarnaast zorgt Kone advies voor een goede pr en marketing campagne. Uiteraard krijgen alle exposanten de juiste begeleiding voor én tijdens het evenement.

Heeft u interesse in deelname? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook Twitter Google+ Pinterest