Contact

Kone advies- en organisatie bureau bv
Goudsesingel 136, unit 16
3011 KD Rotterdam


KvK: 593221199
BTW nummer: NL853421134B01

Website: www.koneadvies.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 010 306 0550


IBAN: NL41 RABO 0167 7432 60
BIC: RABONL2U

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Team Kone advies

deeDesirée Maas

Desiree Maas, directeur van Kone Advies, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van grootschalige evenementen, beurzen, congressen en incentives. Haar specialisaties zijn inkoop, media, marketing, conceptontwikkeling.

1Elise Offermans

Elise Offermans, als partner in een aantal projecten, heeft ook haar sporen verdiend in de organisatiewereld. Naast jarenlange ervaring bij de Jaarbeurs Utrecht organiseert zij zelfstandig vakbeurzen. Haar specialisatie ligt in de sales, netwerken en marketing.

3Selena Espejo Garcia

Selena Espejo Garcia, die ooit begonnen is als stagiaire, is uitgegroeid tot een volwaardig office manager van Kone advies. Ze heeft veel ervaring in het organiseren van grootschalige evenementen en beurzen. Haar specialisaties zijn sales, marketing, social media en grafisch ontwerpen.

Annie van den Berg

Een van de vaste spelers voor de sales is Annie van den Berg, telemarketeer puur sang: innovatief en gericht op directe sales.

Medewerker FioreldaFabienne Overdijk

Stagiaire beurzen organisatie.

Verder hebben wij een team van gedegen en ervaren verkopers die op ieder project ingezet kunnen worden, mede door hun kennis van de markt.
Onze sales- grafische- en financiele ondersteuning zorgen voor een perfecte uitvoering van de benodigde werkzaamheden.