Puur Genieten Fair                                                   25 en 26 augustus 2018 | Rotterdam-Hillegersberg

                       

Schermafbeelding 2015 09 29 om 12.31.38

Kone advies- en organisatiebureau bv organiseert de Puur Genieten Fair, het evenement voor mensen die houden van luxe, lifestyle, lekker eten en drinken. Hier vind je alles op het gebied van lifestyle, wonen, fashion, koken, wijnen, design, beauty en nog veel meer!
Er is van alles te doen voor jong en oud. Zo zijn er diverse leuke activiteiten voor kinderen, live muziek en een breed aanbod van standhouders met prachtige producten. Het evenement is een premium belevenis voor alle bezoekers.
De aankomende editie van Puur Genieten Fair wordt georganiseerd op 26 en 27 augustus aan de Bergse Voorplas in Rotterdam-Hillegersberg. Kijk voor meer informatie op de website!

www.puurgenietenfair.nl

Wilt u zich aanmelden als exposant voor de Puur Genieten Fair? Klik dan hier!

 


 

Winter-Fair | Salon D'Hiver
9, 10 en 11 november 2018 | Waagnatie, Antwerpen België

LogoWFnew

De Winter-Fair vindt plaats in de Waagnatie in Antwerpen. Deze prachtige gelegen locatie is een unieke plaats voor deze gezellige winterse happening. Alles op het gebied van fashion, kerst, beauty, wijnen, wonen, interieur, lifestyle, reizen, delicatessen, sieraden, accessoires, nostalgie, vrijetijdsbesteding, gezondheid, wellness, creativiteit en workshops is welkom op de Winter-Fair.

Kijk voor meer informatie op www.winter-fair.be

Inschrijven voor de Winter-Fair in Antwerpen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest