Winter-Fair | Salon D'Hiver
9, 10 en 11 november 2018 | Waagnatie, Antwerpen België

LogoWFnew

De Winter-Fair vindt plaats in de Waagnatie in Antwerpen. Deze prachtige gelegen locatie is een unieke plaats voor deze gezellige winterse happening. Alles op het gebied van fashion, kerst, beauty, wijnen, wonen, interieur, lifestyle, reizen, delicatessen, sieraden, accessoires, nostalgie, vrijetijdsbesteding, gezondheid, wellness, creativiteit en workshops is welkom op de Winter-Fair.

Kijk voor meer informatie op www.winter-fair.be

Inschrijven voor de Winter-Fair in Antwerpen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


 

  Winter-Fair
5 t/m 9 december 2018 | Rotterdam Ahoy

Winterfair logorood

De Winter-Fair is een samenwerking van Kone advies met Rotterdam Expo & Events. Het evenement is geschikt voor een breed publiek die het leuk vindt om zich een dagje laten inspireren door presentaties van kerst- en lifestyle producten. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een bingo. Ook zijn er dagelijk modeshows te bewonderen, treden er artiesten op en komen Sinterklaas en de Kerstman op bezoek.

De Winter-Fair biedt de bezoeker een breed scala aan stands en sfeerkramen op het gebied van kerst artikelen, fashion, beauty, wonen, interieur, accessoires, reizen, lifestyle, delicatessen, sieraden, creativiteit en nog veel meer! 

www.winter-fair.nl

Wilt u zich aanmelden als exposant voor de Winter-Fair? Klik dan hier! 


 

Puur Genieten Fair
7 en 8 september 2019 | Rotterdam-Hillegersberg                       

Schermafbeelding 2015 09 29 om 12.31.38

Kone advies- en organisatiebureau bv organiseert de Puur Genieten Fair, het evenement voor mensen die houden van luxe, lifestyle, lekker eten en drinken. Hier vind je alles op het gebied van lifestyle, wonen, fashion, koken, wijnen, design, beauty en nog veel meer!
Er is van alles te doen voor jong en oud. Zo zijn er diverse leuke activiteiten voor kinderen, live muziek en een breed aanbod van standhouders met prachtige producten. Het evenement is een premium belevenis voor alle bezoekers.
De aankomende editie van Puur Genieten Fair wordt georganiseerd op 7 en 8 september 2019 aan de Bergse Voorplas in Rotterdam-Hillegersberg. Kijk voor meer informatie op de website!

www.puurgenietenfair.nl

Wilt u zich aanmelden als exposant voor de Puur Genieten Fair? Klik dan hier!

Facebook Twitter Google+ Pinterest